Tel: 40176004 esben@ekbentsen.dk

Anlægning af træterrasse eller tagterrasse udføres

Overvejer I at få et tilbud på anlægning af træterrasse? Hos BB Ejendomsservice ApS anlægger vi alle former for træterrasser og tagterrasser for kunder i blandt andet Gilleleje, Hillerød, Helsinge og omegn.

​Vi kommer også gerne ud til jer, hvis I ønsker anlægning af træterrasse.

 

Stor erfaring med anlægning af træterrasse

​Måske ønsker I en ny terrasse, fordi den gamle er for lille, nedslidt eller kedelig. Måske har I bygget eller købt et hus, som ikke har en terrasse. Eller måske ønsker I en udbygning af den gamle eller en ekstra.

Vi varetager gerne enhver form for anlægning af træterrasse, og vi starter med at gennemgå jeres ideer og behov. Derpå gennemgår vi de forskellige løsninger, som passer til jeres hus og have. Det samme gælder, hvis I ønsker en tagterrasse.

Vi har god erfaring med terrasser, og vi er også entreprenør. Dermed kan vi sikre et korrekt fundament ved anlægning af træterrasse. Vi varetager med andre ord hele projektet lige fra gravearbejde til selve byggeriet.

Kontakt os for at få mere at vide om terrasser

​Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om de mange løsninger. Vi kommer også gerne ud for at drøfte mulighederne, hvor vi samtidig kan drøfte jeres ønske og budget. Derpå kan vi fremsende et uforpligtende tilbud på anlægning af træterrasse.

Du kan ringe til os på telefon 40 17 60 04 for at få mere at vide eller at aftale et møde. Du kan også vælge at skrive til os på e-mail esben@ekbentsen.dk.

​Vi kommer gerne ud for at besigtige opgaven og drøfte de mange valgmuligheder, og vi kan også tilbyde assistance til andre typer opgaver, som eksempelvis anlægning af indkørsler.

Indhent et uforpligtende tilbud

Kontakt BB Ejendomsservice på telefon 40 17 60 04 eller på esben@ekbentsen.dk, hvis du har brug for en gartner.

Du kan også indhente et uforpligtende tilbud i formularen.