Tel: 40176004 esben@ekbentsen.dk

Regnvandsfaskine og dræn ved fugt- og vandproblemer​

​Hos BB Ejendomsservice ApS i Gilleleje har vi opbygget en stor viden inden for regnvandsfaskine og dræn. Vi kommer gerne i blandt andet Helsinge og Hillerød for at lave en regnvandsfaskine eller lægge et dræn, hvis der er behov for at lede regnvand væk huset eller hele grunden.

Dræn kan lede det overskydende vand væk fra huset, og det er især vigtigt, hvis du har en kælder, som kan blive oversvømmet eller ødelagt af fugt.

En regnvandsfaskine kan derimod lede regnvandet ned til grundvandet ved langsom nedsivning.

​​

Bortskaffelse af regnvand med en regnvandsfaskine

En regnvandsfaskine bruges typisk til bortskaffelse af regnvand, hvis der er begrænset kloakering, eller hvis der kun er spildevandskloakering. Men Miljøstyrelsens og Erhvervs- og Byggestyrelsen har nogle regler, der skal overholdes.​

Dertil kommer, at du måske skal have kommunens tilladelse. Vi hjælper naturligvis med råd og vejledning.

Dræn ved svampe-, fugt- og vandskade i kælderen

Dræn er typisk noget, som folk forbinder med landbrug, men det er blevet mere almindeligt inden for byggeri. Det er især, fordi drænrør kan hindre høj luftfugtighed i kælderen eller svamp i ydervæggene.

Omfangsdræn kan også bruges, hvis der er fugt- eller vandskade i kælderen. Det bortleder overskydende vand, og vi benytter samtidig platon til at beskytte fundamentet mod fugt.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på et dræn eller en regnvandsfaskine. Vi kan også hjælpe dig med andre opgaver, som eksempelvis opsætning af hegn og græsslåning.

​​Du kan ringe til os på telefon 40 17 60 04. Du kan også skrive til os på e-mail esben@ekbentsen.dk.

Indhent et uforpligtende tilbud

Kontakt BB Ejendomsservice på telefon 40 17 60 04 eller på esben@ekbentsen.dk, hvis du har brug for en gartner.

Du kan også indhente et uforpligtende tilbud i formularen.