Tel: 40176004 esben@ekbentsen.dk

Hække, træer og buske – rydning, beskæring og reetablering

Det er ikke en selvfølge, at havens planter udvikler sig på en tilfredsstillende måde. Det kræver til tider hårdt arbejde i form af beskæring af træer, hække og buske. Måske er der ligefrem buske, der er til gene for beboere og ødelægger helhedsindtrykket i haven.

​Har du en gammel busk eller hæk, du gerne vil have fjernet? Hos BB Ejendomsservice ApS i Gilleleje nær Helsinge og Frederiksværk er vi specialister i at rydde uønskede gamle hække og buske.

​Vi kan blandt andet udføre følgende:

 

  • Rydning, fældning og opgravning af hække, buske og træer
  • Bortskaffelse af affald​
  • Reetablering af ny hæk nye buske eller nye træer – helt efter dine ønsker
  • ​Beskæring af hække, buske og træer
  • Og meget andet.

Beskæring og hækklipning

Med tiden bliver buske og træer store, så de fylder for meget og mister den pæne form. Derfor er det en rigtig god ide at beskære, men det skal gøres korrekt. Vores anlægsgartner ved, hvordan man beskærer, og vi fjerner affaldet efter os.

Vi klipper hæk efter ønske, men maksimalt op til 3 meter i højden. Vores anlægsgartner kan gøre din hæk tæt og pæn, hvis den er blevet for høj og for bred. Vi kan også fjerne hele hækken og andre buske, hvorpå vi kan lægge jord på.

 

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os hos BB Ejendomsservice ApS på telefon 40 17 60 04  eller på esben@ekbentsen.dk, hvis du har en gammel hæk eller uønsket busk. Vi udfører alle opgaver til en konkurrencedygtig pris.

Indhent et uforpligtende tilbud

Kontakt BB Ejendomsservice på telefon 40 17 60 04 eller på esben@ekbentsen.dk, hvis du har brug for en gartner.

Du kan også indhente et uforpligtende tilbud i formularen.