Tel: 40176004 esben@ekbentsen.dk

​Regnvandsbede er et godt alternativ til en faskine​

Hos BB Ejendomsservice ApS tilbyder vi anlægning af regnvandsbede hos private og erhvervskunder. Vi har stor erfaring på området, hvorfor vi kan tilbyde mange forskellige løsninger. Vores firma har base i Gilleleje, hvilket gør, at vi ofte befinder os dér samt i og omkring Hillerød og Helsinge. Dog kommer vi også gerne uden for disse områder.

Regnvandsbede har til formål at lede regnvand væk fra huset og til et bed, hvorefter vandet siver ned i jorden. Det er et godt alternativ til en faskine, fordi det er en mere miljø- og budgetvenlig løsning. Samarbejder du med os, er du desuden garanteret en holdbar løsning af høj kvalitet og til en god pris.

 

Vi laver regnvandsbede lige efter dine ønsker

Kunne du tænke dig at få anlagt regnvandsbede, så kommer vi gerne og gør det for dig. Hvis der allerede er et sted i haven, hvor vandet typisk havner, er det en god idé at lave bedet her. Alternativt graver vi ud til bedet, hvor du ønsker det.​

Vi tilbyder desuden kompetent rådgivning og vejledning til, hvordan du bedst muligt udnytter regnvandet i din have. Ud over funktionen med at få regnvand til at sive ned i jorden så er et regnvandsbed også en smuk løsning i enhver have. Der følger altså flere fordele ved etablering af regnvandsbede.

Kontakt os i dag for flere informationer

Ønsker du at modtage flere informationer om regnvandsbede, så er du velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at tage en uforpligtende snak.

Du kan ringe på telefon: 40 17 60 04 eller skrive en e-mail til: esben@ekbentsen.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med flere informationer.​

Indhent et uforpligtende tilbud

Kontakt BB Ejendomsservice på telefon 40 17 60 04 eller på esben@ekbentsen.dk, hvis du har brug for en gartner.

Du kan også indhente et uforpligtende tilbud i formularen.