Tel: 40176004 esben@ekbentsen.dk

Entreprenør til alle former for gravearbejde​

​Hos BB Ejendomsservice ApS er vi autoriseret entreprenør. Vi udfører forskellige former for gravearbejde i blandt andet Gilleleje, Helsinge og Hillerød.

Vi benytter en maskine på 1,5 ton, som kan komme ind gennem et hul på blot 80 centimeter. Det er med andre ord en lille og let maskine, som ikke ødelægger hele haven. Vi kan også levere materiale i forbindelse med vores arbejde som entreprenør.

 

Udgravninger til byggeri af erfaren entreprenør

Vi står gerne for udgravning i forbindelse med byggeri og støbning af fundament. Sjusket udførelse af gravearbejde kan få fatale konsekvenser for byggeriet. Derfor anbefaler vi, at du altid benytte en autoriseret entreprenør.

 

Vi sikrer en solid indkørsel

En god og solid indkørsel kræver, at man først fjerner et lag jord, for derefter at lægge et godt og bærende materiale ud. Det skal være jævnt og komprimeret. Vi har som entreprenør stor ekspertise på området, og vi kan samtidig udføre alt det tekniske arbejde.

Nedgravning af kabler og rør på grunden

​Vi har en maskine til at grave kabler ned på en grund eller længere stræk. Vi bruger altid køreplader på vores opgaver, da det sikrer et minimalt behov for reetablering, efter arbejdet er udført.​

 

Opgravning af rødder og stubbe i haven​

Ved træfældning efterlades en stub, som kan rodfræses. Men vi kan grave den op, så jorden ikke synker, når stubben rådner. Vi kan også fjerne rødderne, hvis det tillades af det etablerede byggeri.

 

Nedgravning til lovpligtig målerbrønd

Alle skal have etableret en vandmåler en meter inden for skæl. Vandværket monterer brønden, men grundejeren skal selv stå for udgravningen. Vi kan stå for gravearbejdet, og vi rydder altid pænt op efter os.

Få et tilbud af en autoriseret entreprenør og brolægger på telefon 40 17 60 04 eller på e-mail esben@ekbentsen.dk.

Indhent et uforpligtende tilbud

Kontakt BB Ejendomsservice på telefon 40 17 60 04 eller på esben@ekbentsen.dk, hvis du har brug for en gartner.

Du kan også indhente et uforpligtende tilbud i formularen.