Tel: 40176004 esben@ekbentsen.dk

Rodfræsning og stubfræsning er både let og billigt​

​Er din have fyldt med gamle stubbe og rødder? Så kommer vi gerne ud og udfører stub- eller rodfræsning hos dig. Denne løsning er både billig og let, når det kommer til fjernelse af stubbe og rødder. Hos BB Ejendomsservice ApS tilbyder vi fjernelse af træstub og rod hos kunder i og omkring Gilleleje, Hillerød og Helsinge.

Stubfræsning er en fordelagtig metode, idet du slipper for at skulle grave rødderne op samt selve bortskaffelsen af stubben. Vi fræser ned til 30-40 cm, hvilket gør os kompetente til at løse mange forskellige opgaver inden for fræsning af rødder og stubbe.

 

Hvad koster stubfræsning?

Hos os finder du udelukkende gode og konkurrencedygtige priser på stub- og rodfræsning. Til trods for en billig pris er kvaliteten på det udførte arbejde altid høj. Ved fræsning af træstub sørger vi nemlig for at efterlade stedet tildækket og flot, så du ikke selv skal ud og rydde op efter os.

Derudover efterlader stubfræsning ikke betydelige mærker på græsplænen. Metoden er altså fordelagtig på flere forskellige områder. Vi hjælper til ved både store samt små opgaver med rodfræsning, så du bør ikke holde dig tilbage med at kontakte os.

 

Kontakt os for at høre mere om rodfræsning

Vil du høre nærmere om stubfræsning eller rodfræsning, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi står altid klar med hjælp hos kunder, der har brug for det.

Vi kan kontaktes på telefon 40 17 60 04 eller på e-mail: esben@ekbentsen.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!​

Indhent et uforpligtende tilbud

Kontakt BB Ejendomsservice på telefon 40 17 60 04 eller på esben@ekbentsen.dk, hvis du har brug for en gartner.

Du kan også indhente et uforpligtende tilbud i formularen.