Tel: 40176004 esben@ekbentsen.dk

Træfældning har vi certifikat og de rette forsikringer på​​

Står du over for en træfældning? Så er det en god idé at søge professionel hjælp. Hos BB Ejendomsservice ApS står vi klar med kompetent hjælp til træfældning hos både private og erhvervskunder. Vi holder til nær Gilleleje, Hillerød og Helsinge, men hjælper også gerne kunder uden for disse områder.

Vi er et professionelt firma, der har certifikat på træfældning. Derudover har vi de korrekte forsikringer, så du er godt sikret, hvis uheldet skulle være ude. Derfor kan du trygt vælge at samarbejde med os, hvis du mangler hjælp til fældning af træer.

 

Hvad koster træfældning?

Vi hjælper til med både store og små former for træfældninger. Vi kan nemlig både klare fældning med klatring, kran samt almindelig træfældning. Derudover kan vi lave beskæring og topkapring efter dine ønsker og behov.​

Den konkrete pris afhænger således af opgavens omfang. Dog vil vi gerne være en billig samarbejdsparter, hvorfor du kan forvente konkurrencedygtige priser og gode tilbud hver gang. Derudover kan du forvente holdbare løsninger af høj kvalitet.

 

Ring for at få kompetent hjælp af os

Der er visse sikkerhedsforanstaltninger, som bør overholdes i forbindelse med træfældning. Der er eksempelvis risiko for, at træet vælter i en anden retning end den planlagte. Derfor kan det godt betale sig at få professionel hjælp. Vi står klar med den rette hjælp, så du kan bare kontakte os med det samme.

Ring til os på telefon: 40 17 60 04 eller skriv på e-mail esben@ekbentsen.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.​

Indhent et uforpligtende tilbud

Kontakt BB Ejendomsservice på telefon 40 17 60 04 eller på esben@ekbentsen.dk, hvis du har brug for en gartner.

Du kan også indhente et uforpligtende tilbud i formularen.