Tel: 40176004 esben@ekbentsen.dk

Opsætning af hegn, stolper og hegnspæle​

Vil I høre mere om muligheden for opsætning af hegn? Hos BB Ejendomsservice ApS har vi stor erfaring med opsætning af hegn, stolper og hegnspæle.

​Vi tilbyder montering af hegn for kunder i blandt andet Gilleleje, Helsinge, Hillerød og omegn.

 

Sikrer et godt fundament ved opsætning af hegn

​Måske er hegnet nedslidt og kan ikke længere reddes med lidt maling, eller måske har I slet ikke noget havehegn.

​Vi kan tilbyde en komplet opsætning af hegn, men vi kan også nøjes med at montere stolper til hegn. Desuden kan vi tilbyde både færdigløsninger og specialhegn.

Der er mange forskellige materialer at vælge imellem i forbindelse med opsætning af hegn. Det kan for eksempel være trykimprægneret træ eller komposit med videre.

​Stolperne kan også være af forskellige slags materialer. Vi sørger naturligvis for at støbe et ordentligt fundament, så stolperne ikke begynder at stikke i forskellige retninger.

 

Få mere at vide om havehegn og hegnspæle

​Kontakt os gerne for at høre mere om muligheder for havehegn og hegnspæle med videre. Vi sender også gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på opsætning af hegn. Vi giver også gerne råd og vejledning, ligesom vi også kan hjælpe dig med andre opgaver som eksempelvis at lægge dræn og regnvandsfaskiner.

Ring til os på telefon 40 17 60 04 allerede i dag for at få mere at vide eller for at få et tilbud. Du kan også sende en e-mail til os på e-mail esben@ekbentsen.dk.​

Indhent et uforpligtende tilbud

Kontakt BB Ejendomsservice på telefon 40 17 60 04 eller på esben@ekbentsen.dk, hvis du har brug for en gartner.

Du kan også indhente et uforpligtende tilbud i formularen.